A Google Könyvkeresőről
Áttekintés
• Gondolatok, vélemények
Általános súgó

Partnerprogram
Kiadóknak és szerzőknek
Csatlakozzon most
Súgó partnerek számára

Könyvtárprojekt
Áttekintés
Könyvtári partnerek
Súgó könyvtárosoknak

Gondolatok, vélemények

Marco Ghezzi, az Apogeo ügyvezető igazgatója
"A Google Könyvkereső olyan volt, mint egy technológiai és marketingpartner" mondja Ghezzi. "Technológia abban az értelemben, hogy a könyvekben való kereséssel olyat tesz, amelyet mi nem tudtunk megtenni. Marketing, mert most már új olvasókat tudunk elérni."

Paul Manning, könyvértékesítésért felelős alelnök a Springernél
„A Google Könyvkereső az egyik legegyszerűbb és legjobb online marketingeszköz.”

Dr. Matthias Wahls, üzletfejlesztési igazgató, Brill
"Korábban kiadott összes könyvünk digitalizálása a Google-lal segítséget nyújtott nekünk abban, hogy tudományos műveink értékes katalógusát célközönségünk számítógépére juttassuk el. Ez a kezdeményezés további előnyöket biztosít tudományos szerzőinknek azáltal, hogy elterjeszti a műveikkel kapcsolatos információkat kollégáik és a lehető legszélesebb hallgatóság körében."

Eduardo Mirón, a RIALP vezérigazgatója
"Ez egy fantasztikus – és ingyenes – marketingeszköz, amely biztosítja a vállalat könyvei számára a lehető legnagyobb láthatóságot"

Michel Valensi, az Editions de l'Eclat alapítója
Arra a kérdésre, hogy "Milyen könyvet vinne magával egy lakatlan szigetre?" Szeretném, ha azt válaszolhatnám: a Google Könyvkeresőt... mert az online hozzáférhető információk végtelen tengerében a Google Könyvkereső az a sziget, amelyen az embernek lehetősége van egy mély lélegzetet venni." A Google Könyvkeresővel vissza lehet jutni a könyvekhez, azok szerzőihez, a kiadókhoz, a könyvesboltokhoz, amelyek eladják ezeket a könyveket, és a könyvtárakhoz, amelyek kikölcsönzik azokat. Ez egy lépés visszafelé és egy ugrás előre, a jövőbe!

Michelin Travel Guides, Christian Delhaye, Globális alelnök
A Michelin az útikönyveit a lehető legtöbb ember számára elérhetővé teszi. A Google Könyvkeresőnek köszönhetően közel 300 útikönyv lesz online elérhető 4 nyelven (francia, angol, spanyol és olasz), párhuzamosan a nyomtatott verzióval. A Michelin útikönyvek esetében a Google Könyvkereső a keresést és a vásárlást könnyebbé teszi mind a könyvesboltban, mind pedig az interneten keresztül.

©2011 Google - Kezdőlap - Minden a Google-ról - Adatvédelmi irányelveink