Gyógyító igeversek

Első borító
Faithline Kiadó, 2021. júl. 26. - 80 oldal

Milyen gyakran hallottad már valakitől a következő kérdést: „Miért nem gyógyulok meg?”

Gyakran érzékelem ezt a kérdést azokban, akiknek gyógyulással szolgálok. Ebben a könyvben megválaszolom ezt a kérdést. 

A betegség nem áldás, és nem Isten akarata! A Szentírás kijelenti, hogy a betegség a Törvény átka (5Mózes 28:15,61). Tudom azonban, hogy a gyógyulás megilleti az újszövetségi Gyülekezetet, az Úr Jézus Krisztus Testét, mert a Biblia azt is leszögezi, hogy Krisztus megváltott minket a Törvény átkától, amibe az összes betegség is beletartozik (Galata 3:13). Ezért tudom: Isten azt akarja, hogy az Ő népe egészséges legyen! 

Azért gyűjtöttük össze ezeket a Gyógyító igeverseket, mert hiszem, hogy a keresztényeknek meg kell újítaniuk az elméjüket Isten Igéjével ezen a területen ahhoz, hogy átvehessék azt a gyógyulást, amiről Isten Jézuson keresztül már gondoskodott a számukra. 

Azért imádkozom, hogy miközben beveszed „Isten orvosságát” azáltal, hogy elmélkedsz az Ő Gyógyító igeversein, a szellemed erőteljesen buzduljon fel, és vegye át Isten gyógyító erejét a tested számára. 

 

Mit mondanak mások - Írjon ismertetőt

Nem találtunk ismertetőket a szokott helyeken.

Tartalomjegyzék

Bevezetés
7
1 Isten Igéje Isten orvossága
9
2 Jézus az Atya cselekvő akarata
23
3 A gyógyítás a nagyobb cselekedetek egyike
39
4 A Törvény áldásai
55
5 Isten orvossága működik Egy valós példa
69
Copyright

Gyakori szavak és kifejezések

A szerzőről (2021)

Kenneth E. Hagin közel hetven évig szolgált, miután 17 éves korában Isten csoda által meggyógyította szívbetegségből és gyógyíthatatlan vérbetegségből. Jóllehet, Hagin tiszteletes 2003-ban hazaköltözött az Úrhoz, a szolgálat, amit létrehozott, továbbra is tömegek számára jelent áldást világszerte.

A Kenneth Hagin Ministries szolgálatai közé tartozik a The Word of Faith című ingyenes folyóirat, a Rhema Bible Training College bibliaiskola, a Rhema Alumni Association diákszövetség, a Rhema Ministerial Association International, a Faith Library Publications kiadó, a Rhema Correspondence Bible School levelező bibliaiskola és a Rhema Prison Ministry börtönszolgálat. Hagin tiszteletes fia és menye, Kenneth W. és Lynette Hagin a Rhema Praise című, hetente sugárzott tévéműsor és a Rhema for Today című, hétköznapokon sugárzott rádióműsor házigazdái, valamint Living Faith Crusades néven konferenciákat szerveznek világszerte.

Bibliográfiai információk